NOEN VENNER                                 

Nedenfor ser du Trine og hennes skjønne datter Marthina. Trine er en dyktig kunstnerinne, og innfelt ser du her et av hennes senere verker som  jeg har fått hos henne. Se flere bildene her.

De e nokka eget de jentan!!


Gojenta Trine Skjønne Marthina

Nedenfor ser du et bilde av ZikkZakk-dama Marthina som er en god venninne og en meget kreativ dame. Hun driver med møbeltapetsering samt salg av antikviteter, møbelstoffer, gardinstoffer etc. Besøk butikken hennes: Zikk Zakk Design i Parkveien 29, så kan du se selv..

Zikk Zakk åpner ny butikk i Tandbergården i august 2001.

Store Marthina

Zikk Zakk


Her e den berømte "Marmorkongen" eller nå forfremmet til "Grossereren".  Han er ennå "steingal" og driver med naturstein.  Han er flyttet til Tyskland, og arbeider  der. Han er medeier i bedrifter i Skjerstad og i Oslo, er er ofte på besøk i Norge. Vi har mye artig sammen på steinmessene i Italia.Italia action

 

 

Sjekk et av hans firmas Internett-sider.


Her ser dere bilde av Reiert Tandberg i kjent positur på Paviljonger. Kjent livsnyter i Bodø. Gift med Eva som har jeg ennå ikke fått lurt noe bilde av, men det kommer)

 

   Her kommer bilde av Eva!

 


Her er Roy Nilssen, populært kalt "senjappen". Roy arbeider med eiendomsutvikling, og driver fortiden med et av Bodø's største boligutbyggingsprosjekt. Flere er på tur. Han e "skarp", den gutten.

PST! Han Roy ha fått sæ dame!

  (Bildet kommer)

 

TILBAKE

@ phstrand.com