ALBIRNYTT    Vista Hermosa - i Altea.              

Omtrent midtveis på området der hvor markedet er om tirsdagene på strandpromenaden i Altea ligger Vista Hermosa - eller "god utsikt". En norsk eid liten tapas cafe beliggende på øversia av gata og med glimrende utsikt utover middelhavet. Jeg besøkte stedet i 2001-2. NYE EIERE NÅ:

Vista Hermosa har et godt utvalg av rimelig tapas og har, etter min mening, (og jeg regner meg som sakkyndig på området), distriktets beste Gambas al ajillo, smak, kvalitet, mengde og pris tatt i betraktning.

Gambas' en koster 5 euro + brød ekstra, noe som kvaliteten tatt i betraktning er fullt ut akseptabelt ( 3-2002).

Undertegnede har bedrevet en omfattende forskning på dette området over stort sett hele kyststripene Costa Blanca og Costa del Sol. Spesielt mitt ønske om at gambas' en serveres muy picante, har foreløpig ingen kunnet måle seg med den MEGET dyktige senora på kjøkkenet på Vista Hermosa.

Under t.v. ser dere el jefe bak disken, og skimter noe av tapasutvalget inne i disken foran han. Til høyre oppe ser dere et utsnitt av den lille uteplassen ( 6 bord), og nedenfor et utsnitt av utvalget av drikkevarer og tapas (inne i disken).

Som sagt er undertegnede foreløpig å betegne som "avhengig" av å ha sin ukentlige gambasdose på Vista Hermosa så fremt dette er praktisk mulig.

Vista Hermosa anbefales..

NB! Tirsdager er det marked og uteplassen er delvis stengt fra solen pga salgsboder.